Πληροφορίες event
Ο αγαπημένος Κώστας Μαρτάκης έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο "Χωριό του Άϊ Βασίλη" την Παρασκευή 14/12...ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες στον ειδικά διαμορφωμένο (στεγασμένο και θερμαινόμενο) χώρο.
Τιμή εισόδου 7 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το εισιτήριο εισόδου στο πάρκο).
Ο Κώστας Μαρτάκης το 2006 συμμετείχε στο μουσικό reality Dream Show και η παρουσία του ανταμείφθηκε το ίδιο έτος με την πρώτη του δισκογραφική παρουσία, «Πάντα Μαζί».
Το 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ανατροπή».
Από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του είναι το «Αν Κάπου» (πλατινένιος) και τα «Σύνορα» (χρυσός και πλατινένιος)
Ο καταξιωμένος τραγουδιστής έρχεται μετά από αρκετό καιρό στην πόλη μας και μας υπόσχεται μία αξέχαστη συναυλία. Ο ερμηνευτής των επιτυχιών “Εγώ θα φύγω”, “Τα καλοκαιρινά τα σ αγαπώ”, “Αν κάπου κάποτε”, “Ποτέ” και πολλά ακόμη, θα μαγέψει και το “Χωριό του Αϊ Βασίλη¨.