EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;
Το event έχει λήξει

Metsovo Food & Wine Treasures

Πληροφορίες event

Σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή χειμωνιάτικη οίνο-γαστρονομική απόδραση το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο-οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ μέλος των Aria Hotels. Η πρότυπη αυτή οινοτουριστική μονάδα συνδυάζει εξαιρετικά τον κόσμο του κρασιού, την ποιοτική τοπική γαστρονομία, την ζεστή φιλοξενία και το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον. Highlights Γαστρονομίας & Πολιτισμού 1) Ξενάγηση στο οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ και γευστική δοκιμή ιδιαίτερων & νέων κρασιών της οινοποιίας που ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Αβέρωφ στα τέλη της δεκαετίας του 1950. 2) Ένα διαδραστικό παιχνίδι συνδυασμού επιλεγμένων κρασιών του οινοποιείου Αβέρωφ με 5 εξαιρετικά τυριά του τυροκομείου του Ιδρύματος Τοσίτσα και χειροποίητα chutneys από την Chefstories. 3) Δείπνο με Ηπειρώτικες γεύσεις συνδυασμένες αρμονικά με επιλεγμένα κρασιά από το Κατώγι Αβέρωφ. 4) Διήμερη χαλάρωση στα ευρύχωρα φιλόξενα δωμάτια του βραβευμένου ξενοδοχείου Katogi Averoff Hotel & Winery. 5) Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό με γεύσεις της Ηπείρου. 6) Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου και στην Πινακοθήκη Ευάγγελος Αβέρωφ. 7) Βόλτες στην φύση και στο χωριό. Ειδική προσφορά για κρατήσεις έως και 20/11 για συμμετοχή δύο ατόμων στην εκδρομή "The Food & Wine Treasures of Metsovo": 120 ευρώ το άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο στο 26560 42505 ή επισκεφτείτε το http://www.ariahotels.gr/ katogi_hotel Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016 – Ημέρα Άφιξης Απόγευμα – Βράδυ Early check-in, κατόπιν συνεννόησης Καλωσόρισμα στο Ξενοδοχείο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 Πρωί – Μεσημέρι Εκλεκτό Ελληνικό Πρωινό με πλούσιες τοπικές γεύσεις Επίσκεψη και Ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου Επίσκεψη στην Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ και βόλτα στην πλατεία του Μετσόβου Απόγευμα – Βράδυ Ξενάγηση στο Οινοποιείο & Γευστική Δοκιμή εκλεκτών κρασιών από τη Συλλογή Κατώγι Αβέρωφ Παιχνίδι συνδυασμού των τυριών από το Τυροκομείο του Ιδρύματος Τοσίτσα με τα χειροποίητα chutneys της εταιρείας Chef Stories και με επιλεγμένα κρασιά από τη Συλλογή Κατώγι Αβέρωφ Δείπνο με παραδοσιακές γεύσεις του Μετσόβου σε συνδυασμό με διαφορετικά επιλεγμένα κρασιά από τη Συλλογή Κατώγι Αβέρωφ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 – Ημέρα Αναχώρησης Πρωί Εκλεκτό Ελληνικό Πρωινό με πλούσιες τοπικές γεύσεις Αναχώρηση από το Ξενοδοχείο Late check-out, κατόπιν συνεννόησης Special Tip: Συνεχίστε το ταξίδι σας με γεύσεις από όλη την Ελλάδα και επισκεφθείτε τον “Χάρτη των Γεύσεων”, τη μεγάλη γιορτή του κρασιού στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης! Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.