EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;
Το event έχει λήξει

Μιχάλης Χατζηγιάννης Live

 Θέατρο Κάστρου

 31/08/2018

 21:30

 Κάστρο Άρτας

 N/A

Πληροφορίες event

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από την πρόσφατη επιτυχημένη σειρά 13 συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι με μοναδικές εμφανίσεις σε πανέμορφα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Γεώργιος Ρουπάκας, Σταύρος Συκιανάκης .
Σχεδιαστής φώτων: Περικλής Μαθιέλλης.. 

Ραντεβού στο ΚΑΣΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.30

Μιχάλης Χατζηγιάννης Δισκογραφία
Κύπρος
Σενάριο (1995): (Πλατινένιος)
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη (1997): (Πλατινένιος)
Ανωνύμων Πατρίδων (1997) Επαφή (1998): (Πλατινένιος)
Γένεσις (1998): (Πλατινένιος – Maxi Single)
Οι μικρές μας ιστορίες (single) (2002): (Χρυσό)

Ελλάδα και Κύπρος
Μόνο στα όνειρα (single): (2000)
Οι τίτλοι του τέλους (single): (2000)
Βest Of (2001): (Ελλάδα: Χρυσός)
Δεν έχω χρόνο (single) (2001): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Κρυφό φιλί (2002) + Κρυφό Φιλί (β’ έκδοση) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
Μόνος μου (single) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Ρ20 (single) (2004): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ακατάλληλη σκηνή (2004) + Ακατάλληλη Σκηνή β’ έκδοση (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όνειρο ζω(single) (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο)
LIVE (2006): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όλα ή τίποτα (single) (2006): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσό)
Φίλοι και εχθροί (2006) + Φίλοι και Εχθροί (β έκδοση με το τραγούδι Σήμερα/Tonght) + Φίλοι και εχθροί (Special Edition)(2007): (Ελλάδα: 4Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 3Χ Πλατινένιος)
Πιο πολύ (single) (2007): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ζωντανά στο Λυκαβηττό (2007): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσός)
Εμείς Οι Δυό Σαν Ένα (single) (2008): (Ελλάδα: Χρυσό)
7 (2008) + 7 Special Edition (2009): (Ελλάδα: 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος:2Χ Πλατινένιος)
Κολάζ (2009): (Ελλάδα : 4Χ Πλατινένιος, Κύπρος : Πλατινένιος)
Το καλοκαίρι μου (single) (2010): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Το Καλύτερο Ψέμα (2010): (Ελλάδα : 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
4 Μπαλάντες (single) (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
LIVE 2011 (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
2 Νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
Θάρρος ή αλήθεια (2011): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Η Αγάπη Δυναμώνει (2013)

Ευρώπη
Everyone dance (single) 2010
(Γερμανία) Mihalis (2010)
(Eυρώπη) We own the world tonight (single) 2012 (Βέλγιο)


Ψαροταβέρνα - Ιχθυοπωλείο Ιωάννινα
Διαιτολόγο Διατροφολόγος Ιωάννινα
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
PocoLoco Cocktail Party
Ιωάννινα
more
Ρωμαίος και Ιουλιέτα
Ιωάννινα
more
Τρυποκάρυδος presents Koza Mostra Live
Ιωάννινα
more
Taiga Disco Club Jingle Bells Party
Ιωάννινα
more
Μεσημέρι Παραμονής Χριστουγέννων
Ιωάννινα
more
Funk Up Live
Άρτα
more
Παραμονή Χριστουγέννων & Ρεβεγιόν στο δρύΟινο
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Κάνε μου Τέτοια
Ιωάννινα
more
Marble Trio Live
Ιωάννινα
more
Αντιγόνη Κατσούρη Live
Ιωάννινα
more
Πέμπτη στο Γυαλί Καφενέ
Ιωάννινα
more
House Sessions
Άρτα
more
Παναγιώτης Μπερλής Live
Ιωάννινα
more
Rock Bass Set For Party
Ιωάννινα
more
Rumi Music Bar Όλα Ελληνικά
Ιωάννινα
more
20 Χρόνια Τσιπουράδικο η Δωδώνη
Ιωάννινα
more
Jazz Quartet Live
Ιωάννινα
more
Παραμονή Χριστουγέννων
Ιωάννινα
more
Έν Άρτη presents DJ Skinny
Άρτα
more
Swing Vintage Party
Ιωάννινα
more
Joey Live στο Μαστέλο
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Check In Party
Ιωάννινα
more
Fogg
Άρτα
more
Παρουσίαση Βιβλίου Να βρίσκεις τρόπους να πετάς
Ηγουμενίτσα
more
Puta Volcano Live
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Λουλουδοπόλεμος
Ιωάννινα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Δείξ’ το με ποίηση
Ιωάννινα
more
GrecΩ Project
Άρτα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Ο Φωτογράφος Γιώργος Σεφέρης
Ζαγόρι
more
10 Years Basalto
Άρτα
more
Ζωντανή Ελληνική Μουσική στη Στοά Λούλη
Ιωάννινα
more
Τα Χριστούγεννα των Παιδιών
Ιωάννινα
more
Rock Bass Christmas Eve Party
Ιωάννινα
more
Caveman
Ιωάννινα
more
Amron15 Live Tribute
Ιωάννινα
more
Zamos Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν
Ιωάννινα
more
Pre Xmas Party
Ιωάννινα
more
Denoar Christmas Gypsy Party
Ιωάννινα
more
ELF Project Live
Ιωάννινα
more
Αρμονικές Χαράξεις. Ο αρχιτέκτων Βασίλειος Κουρεμένος στο Παρίσι
Ιωάννινα
more
Gus G Live
Ιωάννινα
more
Merry Christmas Party
Ιωάννινα
more
The Moob presents How We Party
Ιωάννινα
more
Έκθεση Νυφικών Primalicia
Ιωάννινα
more
Goin Through Live
Ιωάννινα
more
The Buzzdealers Live
Ιωάννινα
more
Εικαστική Έκθεση Alfredo Romano
Ιωάννινα
more
Ντάνος Μηνιάδης Live
Πρέβεζα
more
De Javu Xmas Party
Άρτα
more
PocoLoco Taco Tuesday
Ιωάννινα
more
5 Χρόνια Magnifico Cafe Bar Birthday Party
Ιωάννινα
more
Deja Vu Santa
Ηγουμενίτσα
more
Indian Rock Overdose Party
Ιωάννινα
more
Xριστουγεννιάτικο Party με Χάλκινα Κοζάνης
Ιωάννινα
more
Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο
Ιωάννινα
more
Κώστας Αντύπας Live
Πρέβεζα
more
Ζυθορυχείο I Love 80
Ιωάννινα
more
John Pappas DJ Set
Ιωάννινα
more
Mr. Boogie Prince Live
Ιωάννινα
more
Η Βασίλισσα του Χιονιού
Ηγουμενίτσα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Αγνής Παπαβρανούση
Ιωάννινα
more
Προβολή Ταινίας Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί
Άρτα
more
Παραδοσιακό Γλέντι στη Μπίμτσα
Ιωάννινα
more
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ιωάννινα
more
Παραμονή Χριστουγέννων στο Ρόδι
Ιωάννινα
more
Mpourloto Greek Nights
Άρτα
more
Η Κομπανία Βέρδη συναντά τον Νίκο Δάσκαλο στα Ιωάννινα!
Ιωάννινα
more
Το Παλτό
Ιωάννινα
more
Alana Christmas Party
Ιωάννινα
more
Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια
Ιωάννινα
more
LT Club Winter Friyay! Party
Ιωάννινα
more
Ομαδική Έκθεση Art19
Ιωάννινα
more
Παραδοσιακό Γλέντι στο President
Ιωάννινα
more
Lake
Ιωάννινα
more
Rumi Music Bar Christmas Party
Ιωάννινα
more
Nikos Diamantopoulos DJ Set
Άρτα
more
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ρόδι
Ιωάννινα
more
Η Μωβ Ομπρέλα
Ιωάννινα
more
Χατ Τρικ Live
Ιωάννινα
more
Είμαστε πάνω στην ίδια βάρκα
Ιωάννινα
more
Zamos Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν
Ιωάννινα
more
Rock Oversose Party
Άρτα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Περίπατος στο παζάρι των Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Eleven Cocktail & Wine Night
Άρτα
more
Δημήτρης Υφαντής & Funday Live
Ιωάννινα
more
Ομάδα συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης για εγκύους
Ιωάννινα
more
Room 52 presents Χρύσπα Live
Πρέβεζα
more
5 Χρόνια Για Μεζέ
Ιωάννινα
more
Rock Bass Σκυλάδικό VS Metal Party
Ιωάννινα
more
Χριστουγεννιάτικο Party στο Μικρόπολις
Ιωάννινα
more
George Gakis Live
Άρτα
more
Χριστουγεννιάτικη Ακροβατική παράσταση: «Αστερόσκονη»
Ηγουμενίτσα
more
Ζυθορυχείο Black & White Christmas
Ιωάννινα
more
Prevere presents Junior Pappa
Πρέβεζα
more
Blue Gin Bar Reason Party
Ιωάννινα
more
Το Όνειρο της Πέππα
Ιωάννινα
more
Παρουσίαση του βιβλίου Ουφόψαρα
Άρτα
more
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κατσαρείου Σχολής Μητροπόλεως Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Χρειαζόμαστε τα κλασικά γράμματα σήμερα;
Ιωάννινα
more
Η Κιβωτός του Ζάρα
Ιωάννινα
more
Το Τρίο Τενόρο στο Hypster
Ηγουμενίτσα
more