EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;
Το event έχει λήξει

Μιχάλης Χατζηγιάννης Live

 Θέατρο Κάστρου

 31/08/2018

 21:30

 Κάστρο Άρτας

 N/A

Πληροφορίες event

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από την πρόσφατη επιτυχημένη σειρά 13 συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι με μοναδικές εμφανίσεις σε πανέμορφα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του, που όλοι έχουμε κάποια στιγμή τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας: « Άγγιγμα Ψυχής», «Και θα χαθώ», «Εκδρομή», « Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλή σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Μοιάζουμε»… αλλά και το πρόσφατο άλμπουμ «Έρωτας αγκάθι» αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου. Από το τελευταίο ήδη έχουν ξεχωρίσει και παίζονται στα ραδιόφωνα της χώρας δύο υπέροχα τραγούδια, το «Σε ποιόν να πω το σ’ αγαπώ» ντουέτο με την σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη και το ομώνυμο «’Έρωτας αγκάθι» και τα δύο συνθέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).
Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, Γεώργιος Ρουπάκας, Σταύρος Συκιανάκης .
Σχεδιαστής φώτων: Περικλής Μαθιέλλης.. 

Ραντεβού στο ΚΑΣΤΡΟ ΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
ώρα έναρξης: 21.30

Μιχάλης Χατζηγιάννης Δισκογραφία
Κύπρος
Σενάριο (1995): (Πλατινένιος)
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη (1997): (Πλατινένιος)
Ανωνύμων Πατρίδων (1997) Επαφή (1998): (Πλατινένιος)
Γένεσις (1998): (Πλατινένιος – Maxi Single)
Οι μικρές μας ιστορίες (single) (2002): (Χρυσό)

Ελλάδα και Κύπρος
Μόνο στα όνειρα (single): (2000)
Οι τίτλοι του τέλους (single): (2000)
Βest Of (2001): (Ελλάδα: Χρυσός)
Δεν έχω χρόνο (single) (2001): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Κρυφό φιλί (2002) + Κρυφό Φιλί (β’ έκδοση) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
Μόνος μου (single) (2003): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Ρ20 (single) (2004): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ακατάλληλη σκηνή (2004) + Ακατάλληλη Σκηνή β’ έκδοση (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όνειρο ζω(single) (2005): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο)
LIVE (2006): (Ελλάδα: 3Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Πλατινένιο)
Όλα ή τίποτα (single) (2006): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσό)
Φίλοι και εχθροί (2006) + Φίλοι και Εχθροί (β έκδοση με το τραγούδι Σήμερα/Tonght) + Φίλοι και εχθροί (Special Edition)(2007): (Ελλάδα: 4Χ Πλατινένιο, Κύπρος: 3Χ Πλατινένιος)
Πιο πολύ (single) (2007): (Ελλάδα: Πλατινένιο)
Ζωντανά στο Λυκαβηττό (2007): (Ελλάδα: 2Χ Πλατινένιο, Κύπρος: Χρυσός)
Εμείς Οι Δυό Σαν Ένα (single) (2008): (Ελλάδα: Χρυσό)
7 (2008) + 7 Special Edition (2009): (Ελλάδα: 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος:2Χ Πλατινένιος)
Κολάζ (2009): (Ελλάδα : 4Χ Πλατινένιος, Κύπρος : Πλατινένιος)
Το καλοκαίρι μου (single) (2010): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Το Καλύτερο Ψέμα (2010): (Ελλάδα : 5Χ Πλατινένιος, Κύπρος: 2Χ Πλατινένιος)
4 Μπαλάντες (single) (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
LIVE 2011 (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
2 Νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια (2011): (Με κυριακάτικη εφημερίδα)
Θάρρος ή αλήθεια (2011): (Ελλάδα: Πλατινένιος)
Η Αγάπη Δυναμώνει (2013)

Ευρώπη
Everyone dance (single) 2010
(Γερμανία) Mihalis (2010)
(Eυρώπη) We own the world tonight (single) 2012 (Βέλγιο)


Ψαροταβέρνα - Ιχθυοπωλείο Ιωάννινα
Διαιτολόγο Διατροφολόγος Ιωάννινα
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ο Μικρός Πρίγκιπας
Ιωάννινα
more
Soul Επανάσταση με ελληνικά
Ιωάννινα
more
Παζάρι Βινυλίου
Ιωάννινα
more
PocoLoco Cocktail Party
Ιωάννινα
more
Rocka Rolla Heavy Metal Party
Ιωάννινα
more
Ετήσιος Χορός Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Ελληνική Τέχνη από το 1950 έως σήμερα
Ιωάννινα
more
Dirty Saints Live
Ιωάννινα
more
Disco Trash Party
Ιωάννινα
more
Παύλος Παυλίδης Trio Live
Άρτα
more
Το Όνειρο ενός Γελοίου
Ιωάννινα
more
13η Δωδωναία Συνάντηση Στίβου
Ιωάννινα
more
Ατρόμητοι Πειρατές
Ιωάννινα
more
Λαϊκή Ρεμπέτικη Βραδιά
Ιωάννινα
more
Ρα.Σ.Π.Ι. to the Future Party
Ιωάννινα
more
Ο άνδρας με την πουά γραβάτα
Ιωάννινα
more
Πέτρος Μάλαμας & Φώτης Σιώτας Live
Ιωάννινα
more
Be Flat Live
Ιωάννινα
more
Lake
Ιωάννινα
more
Reserved Night Club Unicorn Party
Ιωάννινα
more
Ζυθορυχείο I Love 80
Ιωάννινα
more
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Ιωάννινα
more
Καθαρή Εξόδιος
Ιωάννινα
more
Μουσικά Ταξίδια στο Μαστέλο
Ιωάννινα
more
Αποθήκη Rockabilly Psychosis Party
Πρέβεζα
more
George Gakis & The Troublemakers Live
Ιωάννινα
more
Πέμπτη στο Γυαλί Καφενέ
Ιωάννινα
more
Blue Gin Bar 7 Years Anniversary Party
Ιωάννινα
more
Ημερίδα Εγκεφαλικών Βλαβών
Ιωάννινα
more
New Zero God & Marios Katsanos & The Mystic Libraries Live
Ιωάννινα
more
Πόζα Μηδέν
Ιωάννινα
more
Unchained Stand Up Comedy
Ιωάννινα
more
Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου
Ιωάννινα
more
Red Caps
Ιωάννινα
more
Σφεντόνα Bar Guilty Pleasure Night
Ιωάννινα
more
Ιδού Εγώ
Ηγουμενίτσα
more
Παρουσίαση Βιβλίου Πόλεις σε πόλεμο 1939-1945
Ιωάννινα
more
Μιας Πεντάρας Νιάτα
Ιωάννινα
more
Τρίτες με Σινεμά
Ιωάννινα
more
Opera Chaotique Live
Ηγουμενίτσα
more
Felony Case Live στο Ξωτικό
Ιωάννινα
more
Zamos Goút de France
Ιωάννινα
more
Balothizer Live
Ιωάννινα
more
Rumi Music Bar Όλα Ελληνικά
Ιωάννινα
more
Πέτρος Κλαμπάνης Solo Live
Ιωάννινα
more
Δεν Υπάρχει Κράτος Madam
Ηγουμενίτσα
more
Goút de France στην Κανέλα & Γαρύφαλλο
Ιωάννινα
more
Salsa Fiesta 5
Ιωάννινα
more
Το Ευχαριστημένο
Ιωάννινα
more
Programmed To Rock Live
Ιωάννινα
more
Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας & Μηλιώκας Live
Ιωάννινα
more
Ζωντανή Ελληνική Μουσική στη Στοά Λούλη
Ιωάννινα
more
Σεμινάριο Κίνησης Κραυγή
Ιωάννινα
more
Η Σταχτοπούτα
Ιωάννινα
more
Εν Ιωαννίνοις Γεύσεις Live
Ιωάννινα
more
Εκείνος & Εκείνος Stand Up Comedy Show
Ιωάννινα
more
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ presents Σοκολάτα από το Α ως το Ω
Ιωάννινα
more
Naxatras Live
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Λουλουδοπόλεμος
Ιωάννινα
more
Room 52 Drip or Drown Party
Πρέβεζα
more
PocoLoco Taco Tuesday
Ιωάννινα
more
Mpourloto Greek Nights
Άρτα
more
Μαύρη Σαμπούκα
Ιωάννινα
more
Προβολές στο Θυμωμένο Πορτραίτο
Ιωάννινα
more
Basalto Sundays
Άρτα
more
Ghostdance Live
Άρτα
more
Κώστας Χατζής Live
Ιωάννινα
more
Λαϊκό Ρεμπέτικο Γλέντι
Άρτα
more
Adamas Live
Άρτα
more
5ος Ημιμαραθώνιος Άρτας Ο Δρόμος του Γιοφυριού
Άρτα
more
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος Venceremos
Ιωάννινα
more
NV Stage presents Ανδρέας Στάμος Live
Ηγουμενίτσα
more
Κινηματογραφικό Αφιέρωμα Ανεξάρτητος Αμερικάνικος Κινηματογράφος
Ιωάννινα
more
Το Μαύρο Ψαράκι
Ιωάννινα
more
Έκθεση Ζωγραφικής Χρήστου Γιώτη
Ιωάννινα
more
Λευκές Σελίδες
Άρτα
more
Μαμά! Το δωμάτιο των θαυμάτων
Ιωάννινα
more
3ο Παιδικό Παραδοσιακό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
Ιωάννινα
more
BIG Brothers Live
Ιωάννινα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Αντανακλάσεις Τόπων
Ιωάννινα
more
Μπλε Live
Ιωάννινα
more
ELF Project Live
Ιωάννινα
more
Vodka Juniors & Bad Movies Live
Ιωάννινα
more
Jazz Quartet Live
Ιωάννινα
more
Deans Moody Blues History
Ιωάννινα
more
Υπό Έλεγχο Bar Theater
Ιωάννινα
more
Συνομιλίες Γυναικών Woolf vs Joyce
Ιωάννινα
more
Μια Παρέα, Μια Μουσική
Ιωάννινα
more
4ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Γιάννης Κότσιρας Live
Ιωάννινα
more
Η Σκοτεινή Πέτρα
Ιωάννινα
more