EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;
Το event έχει λήξει

Νεμέρτσικα 2018

Πληροφορίες event

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΠΗ»με την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ, διοργανώνει τον 5ο ΝΕΜΕΡΤΣΙΚΑ TRAIL RUN 2018 (Αγώνες 20χλμ & 6χλμ) στις 12 Αυγούστου 2018. 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Προθεσμία υποβολής δηλώσεως (τηλεφωνικά μέχρι και 11 Αυγ 18 και συμπληρώνοντας υπεύθυνη δήλωση την ημέρα διεξαγωγής στην Γραμματεία του αγώνα). 
Αριθμός δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει δεκτός και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ - ΠΑΡΟΧΕΣ : 
6 χλμ
α)Γενική Ανδρών
Κύπελλο στους τρεις πρώτους δρομείς.
β)Γενική Γυναικών
Κύπελλο στις τρεις πρώτες δρομείς. 
20 χλμ
α)Γενική Ανδρών
Κύπελλο στον 1ο και ειδικά αναμνηστικά στον 2ο και 3ο δρομέα.
β)Γενική Γυναικών
Κύπελλο στην 1η και ειδικά αναμνηστικά στην 2η και 3η δρομέα.
γ) 18-39 (ανδρών – γυναικών)
Κύπελλο στον 1ο και 1η δρομέα, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στον 2ο – 2η και 3ο – 3η δρομέα, αντίστοιχα.   
 δ) 40-49 (ανδρών – γυναικών) 
Κύπελλο στον 1ο και 1η δρομέα, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στον 2ο – 2η και 3ο – 3η δρομέα, αντίστοιχα.   
ε) 50+ (ανδρών – γυναικών).
Κύπελλο στον 1ο και 1η δρομέα, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στον 2ο – 2η και 3ο – 3η δρομέα, αντίστοιχα.   
Οι τρεις πρώτοι των γενικών κατηγοριών εξαιρούνται των βραβεύσεων στις λοιπές υποκατηγορίες. Αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι θα δοθούν σε όλους τους αθλητές κατά τον τερματισμό τους. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 7 ευρώ (στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Η απονομές κυπέλλων και των λοιπών επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά τη λήξη της χρονομέτρησης του αγώνα.

ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ: 
Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει: 
Για την παράθεση γεύματος στους αθλητές και τους συνοδούς τους, στην όμορφη πλατεία του χωριού μας. 
Κλήρωση δώρων στους συμμετέχοντες αθλητές του αγώνα. ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η εκκίνηση και τερματισμός θα είναι στον ίδιο χώρο (Κεντρική πλατεία Κάτω Μερόπης Πωγωνίου).
 Ώρα εκκίνησης αγώνα 20 χλμ: 09:00΄ Ώρα εκκίνησης αγώνα 6χλμ: 09:15΄

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Κυριακή 12-08-2018 από την 07:45΄ π.μ. έως την 08:50΄ π.μ. Εκεί θα μπορούν να εναποθέσουν σε φυλασσόμενο, από εθελοντές, χώρο τα ρούχα που θα χρειαστούν για να αλλάξουν μετά τον τερματισμό τους. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δρομείς κάτω των 18 ετών, θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους. 
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα είναι κατά τη διαδικασία εγγραφής να δηλώσει υπεύθυνα ότι έλαβε γνώση των κανονισμών του αγώνα και ότι τους αποδέχεται πλήρως και απαρέγκλιτα. 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ : Και οι δύο αγώνες θα διέλθουν από τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς (δασώδης εκτάσεις, στεγνά ρυάκια λόγω καλοκαιριού, πέτρινα γεφύρια, δέντρα που σκεπάζουν τον δρόμο κρύβοντας τον ήλιο κ.α.) 

ΑΓΩΝΑΣ 6χλμ: 4χλμ χωμάτινος δρόμος μέσα στο δάσος και 2χλμ άσφαλτο. ΑΓΩΝΑΣ 20χλμ:10χλμ χωμάτινος δρόμος και τα υπόλοιπα 10 χλμ μέσα σε δάσος. 
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ: Για τον αγώνα 6χλμ: Νερό στο 3ο χλμ (Μοναστήρι του Αη Γιάννη). 
Για τον αγώνα 20 χλμ: Νερό πριν την εκκίνηση και επιπλέον θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Ο πρώτος θα είναι στο 4,5 χλμ. όπου θα δίνεται νερό και ο δεύτερος στο 10 χλμ. όπου θα δίνεται νερό και αλμυρές τροφές και ο τρίτος στο 15.χλμ. όπου θα δίνεται νερό και κόκα κόλα. 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σημεία ελέγχου.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η απόφαση της επιτροπής ενστάσεων, που απαρτίζεται από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα, τα μέλη της τεχνικής επιτροπής και τους υπεύθυνους σταθμάρχες στη ζώνη ευθύνης των οποίων καταγράφηκε το συμβάν, εκδίδεται το αργότερο μέχρι την ώρα των απονομών και είναι τελεσίδικη. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η διοργάνωση αναλαμβάνει να επιτηρήσει τη διαδρομή του αγώνα με εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα ασφάλειας, διάσωσης και παροχής ιατρικής βοήθειας στους αθλητές που θα βρεθούν σε ανάγκη. Σε περιπτώσεις όπου το προσωπικό ασφάλειας και οι κριτές υποδείξουν στους αθλητές ότι πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Άρνηση συμμόρφωσης σημαίνει αποκλεισμός. Θα υπάρχει δυνατότητα ιατρικής φροντίδας από εξειδικευμένο προσωπικό που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των αθλητών. Εφόσον γιατρός του αγώνα γνωματεύσει ότι κάποιος αθλητής βρίσκεται σε κακή κατάσταση και αδυνατεί να συνεχίσει, τότε ο αθλητής υποχρεούται να παραδώσει τον αριθμό του και να ακολουθήσει τις οδηγίες αυτού.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ: Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τη διαδρομή ή και να αναβάλλει για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την εκκίνηση των αγώνων, με γνώμονα πάντα την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. 

ΠΟΙΝΕΣ: Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού: Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής, ρίψη απορριμμάτων, παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά, μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών, αγένεια – ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ., μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου, άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Η διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από ιατρό. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Επίσης ο διοργανωτής απεκδύεται πάσης ευθύνης για καταστροφή, κλοπή, απώλεια, κτλ της προσωπικής περιουσίας των συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν το δικαίωμα να στραφούν κατά του διοργανωτή για οποιαδήποτε καταστροφή που μπορεί να προκληθεί στον εξοπλισμό τους ή το όχημά τους. 

ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου κατά μήκος της διαδρομής. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Απόρριψη υλικών συσκευασίας σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επιφέρει την ποινή αποκλεισμού του αθλητή. Η συντόμευση (κόψιμο) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σωστής κατεύθυνσης. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παραπάνω και να υπακούσουν σε τυχόν υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις των κριτών, επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση, έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης οποιαδήποτε παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή του αγώνα. 

ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 
Η ανάδειξη της περιοχής και η ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του εθελοντισμού, η ικανοποίηση των δρομέων από την συμμετοχή τους στον εν λόγω αγώνα αλλά και τον συνοδών τους που θα έρθουν στον φιλόξενο χωριό μας και θα περάσουν μια όμορφη Αυγουστιάτικη Κυριακή στην δροσιά των ίσκιων της πλατείας του χωριού μας. 
Η απόθεση φόρου τιμής στους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα στις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή Αττικής . Για τον λόγω αυτό οι δρομείς θα τρέξουν με μαύρη κορδέλα στο χέρι τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ . Από εθνική οδό Ιωαννίνων Κόνιτσας στρίβουμε για Βασιλικό-Κεφαλόβρυσο-Κάτω Μερόπη.
Σας περιμένουμε στο φιλόξενο χωριό μας σε έναν ΔΙΚΟ ΣΑΣ αγώνα. 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 
Βαγγέλης Τσίμαρης (τηλ.6908383781) 
Οδυσσέας Κουκέσης (τηλ.6932917699)
Φανή Χαρίση (τηλ.6948543661) 
Ηλίας Φρόντζος (τηλ.6942499256)

 


Διαιτολόγο Διατροφολόγος Ιωάννινα
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ψαροταβέρνα - Ιχθυοπωλείο Ιωάννινα
Ζυθορυχείο Black & White Christmas
Ιωάννινα
more
Παραμονή Χριστουγέννων στο Ρόδι
Ιωάννινα
more
Η Βασίλισσα του Χιονιού
Ηγουμενίτσα
more
Ζωντανή Ελληνική Μουσική στη Στοά Λούλη
Ιωάννινα
more
Έν Άρτη presents DJ Skinny
Άρτα
more
De Javu Xmas Party
Άρτα
more
Rumi Music Bar Christmas Party
Ιωάννινα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Δείξ’ το με ποίηση
Ιωάννινα
more
PocoLoco Cocktail Party
Ιωάννινα
more
The Buzzdealers Live
Ιωάννινα
more
Ρωμαίος και Ιουλιέτα
Ιωάννινα
more
Taiga Disco Club Jingle Bells Party
Ιωάννινα
more
Παραδοσιακό Γλέντι στο President
Ιωάννινα
more
Ζυθορυχείο I Love 80
Ιωάννινα
more
Nikos Diamantopoulos DJ Set
Άρτα
more
Κώστας Αντύπας Live
Πρέβεζα
more
Rock Bass Set For Party
Ιωάννινα
more
Xριστουγεννιάτικο Party με Χάλκινα Κοζάνης
Ιωάννινα
more
Room 52 presents Χρύσπα Live
Πρέβεζα
more
20 Χρόνια Τσιπουράδικο η Δωδώνη
Ιωάννινα
more
ELF Project Live
Ιωάννινα
more
Deja Vu Santa
Ηγουμενίτσα
more
Mr. Boogie Prince Live
Ιωάννινα
more
Rock Oversose Party
Άρτα
more
Zamos Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν
Ιωάννινα
more
Το Όνειρο της Πέππα
Ιωάννινα
more
Πέμπτη στο Γυαλί Καφενέ
Ιωάννινα
more
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ιωάννινα
more
Lake
Ιωάννινα
more
House Sessions
Άρτα
more
Rock Bass Σκυλάδικό VS Metal Party
Ιωάννινα
more
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κατσαρείου Σχολής Μητροπόλεως Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Pre Xmas Party
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Λουλουδοπόλεμος
Ιωάννινα
more
Το Παλτό
Ιωάννινα
more
Η Κιβωτός του Ζάρα
Ιωάννινα
more
Jazz Quartet Live
Ιωάννινα
more
PocoLoco Taco Tuesday
Ιωάννινα
more
Ντάνος Μηνιάδης Live
Πρέβεζα
more
Old Town Music Bar Check In Party
Ιωάννινα
more
Eleven Cocktail & Wine Night
Άρτα
more
Marble Trio Live
Ιωάννινα
more
Προβολή Ταινίας Αυτοί οι Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί
Άρτα
more
Amron15 Live Tribute
Ιωάννινα
more
Blue Gin Bar Reason Party
Ιωάννινα
more
Παρουσίαση του βιβλίου Ουφόψαρα
Άρτα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Ο Φωτογράφος Γιώργος Σεφέρης
Ζαγόρι
more
John Pappas DJ Set
Ιωάννινα
more
Μεσημέρι Παραμονής Χριστουγέννων
Ιωάννινα
more
Εικαστική Έκθεση Alfredo Romano
Ιωάννινα
more
Gus G Live
Ιωάννινα
more
Το Τρίο Τενόρο στο Hypster
Ηγουμενίτσα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Αγνής Παπαβρανούση
Ιωάννινα
more
5 Χρόνια Magnifico Cafe Bar Birthday Party
Ιωάννινα
more
Δημήτρης Υφαντής & Funday Live
Ιωάννινα
more
Indian Rock Overdose Party
Ιωάννινα
more
Ομάδα συμβουλευτικής και ενδυνάμωσης για εγκύους
Ιωάννινα
more
Fogg
Άρτα
more
Alana Christmas Party
Ιωάννινα
more
Χριστουγεννιάτικη Ακροβατική παράσταση: «Αστερόσκονη»
Ηγουμενίτσα
more
Merry Christmas Party
Ιωάννινα
more
Denoar Christmas Gypsy Party
Ιωάννινα
more
Caveman
Ιωάννινα
more
Rumi Music Bar Όλα Ελληνικά
Ιωάννινα
more
Funk Up Live
Άρτα
more
5 Χρόνια Για Μεζέ
Ιωάννινα
more
Παναγιώτης Μπερλής Live
Ιωάννινα
more
Αντιγόνη Κατσούρη Live
Ιωάννινα
more
Χριστουγεννιάτικο Party στο Μικρόπολις
Ιωάννινα
more
Puta Volcano Live
Ιωάννινα
more
Goin Through Live
Ιωάννινα
more
Παραδοσιακό Γλέντι στη Μπίμτσα
Ιωάννινα
more
Η Κομπανία Βέρδη συναντά τον Νίκο Δάσκαλο στα Ιωάννινα!
Ιωάννινα
more
Mpourloto Greek Nights
Άρτα
more
Παραμονή Χριστουγέννων & Ρεβεγιόν στο δρύΟινο
Ιωάννινα
more
Ομαδική Έκθεση Art19
Ιωάννινα
more
Rock Bass Christmas Eve Party
Ιωάννινα
more
The Moob presents How We Party
Ιωάννινα
more
10 Years Basalto
Άρτα
more
Είμαστε πάνω στην ίδια βάρκα
Ιωάννινα
more
Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια
Ιωάννινα
more
George Gakis Live
Άρτα
more
Zamos Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν
Ιωάννινα
more
GrecΩ Project
Άρτα
more
Joey Live στο Μαστέλο
Ιωάννινα
more
Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο
Ιωάννινα
more
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ρόδι
Ιωάννινα
more
Έκθεση Φωτογραφίας Περίπατος στο παζάρι των Ιωαννίνων
Ιωάννινα
more
Old Town Music Bar Κάνε μου Τέτοια
Ιωάννινα
more
Παραμονή Χριστουγέννων
Ιωάννινα
more
Swing Vintage Party
Ιωάννινα
more
Τρυποκάρυδος presents Koza Mostra Live
Ιωάννινα
more
Χατ Τρικ Live
Ιωάννινα
more
Αρμονικές Χαράξεις. Ο αρχιτέκτων Βασίλειος Κουρεμένος στο Παρίσι
Ιωάννινα
more
LT Club Winter Friyay! Party
Ιωάννινα
more
Prevere presents Junior Pappa
Πρέβεζα
more
Τα Χριστούγεννα των Παιδιών
Ιωάννινα
more
Η Μωβ Ομπρέλα
Ιωάννινα
more
Έκθεση Νυφικών Primalicia
Ιωάννινα
more
Χρειαζόμαστε τα κλασικά γράμματα σήμερα;
Ιωάννινα
more
Παρουσίαση Βιβλίου Να βρίσκεις τρόπους να πετάς
Ηγουμενίτσα
more