EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;

Εκτίναξη γαστρονομίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Διαιτολόγο Διατροφολόγος Ιωάννινα

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Εκτίναξη γαστρονομίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας
Ο Γαστρονομικός χάρτης στα Σύβοτα Θεσπρωτίας άλλαξε, και αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο επιχειρηματιών της περιοχής όσο και των διακεκριμένων Chef που βρίσκονται στις κουζίνες των ξενοδοχείων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου Seaside Filakas όπου ο Chef Ανδρέας Γεωργούλης με ένα μοναδικό μενού παρουσιάζει την θαλασσινή πλευρά με την δική του “γαστρονομική” ματιά. Οι επισκέπτες της περιοχής έχουν πλέον τον δικό τους γαστρονομικό προορισμό!

filakas

[xyz-ihs snippet="Adsense-Responsive"] Ενδεικτικά πιάτα:
  • Κροκέτες βακαλάου με κρέμα παντζαριού!
  • Ταραμοσαλάτα με άσπρο ταραμά …
  • Χταπόδι στο βαζάκι …
  • Μακαρονάδα θαλασσινών στη λαδόκολλα.
  • Νιόκι με μύδια και καβούρι
  • Ριζότο με γαρίδες.
  • Τζίτζερ και αρωματικά ……….
  • Τσούρος με παγωτό κανέλα και γκανάζ σοκολάτας με καραμέλα βουτύρου!
Καταφέραμε να μπούμε στην κουζίνα (μαυσωλείο γεύσεων και μυρωδιάς) του Chef και δούμε τα μυστικά τις επιτυχίας από κοντά. Τα μοιραζόμαστε μαζί σας... (ότι προλάβαμε.....) [xyz-ihs snippet="Adsense-Responsive"] seaside_filakas_gastronomy_byandreas_georgoulis_sivota_epirus_events seaside_filakas_gastronomy_byandreas_georgoulis_sivota_epirus_events seaside_filakas_gastronomy_byandreas_georgoulis_sivota_epirus_events