EPIRUS EVENTS
  Αναζήτηση Event
Close
Κατηγορία Τί;
Τοποθεσία Τοποθεσία;
Venue Πού;
Ημερομηνία Πότε;

Κατασκευή Ιστοσελίδων & E-shop. Να γιατί χρειάζεσαι τους ειδικούς!

Κατασκευή Ιστοσελίδων & E-shop. Να γιατί χρειάζεσαι τους ειδικούς!

Μία σύγχρονη ιστοσελίδα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συνδεθεί κανείς με τον έξω κόσμο και να προωθήσει τις υπηρεσίες του. Είτε επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα website για να μοιραστείς το πάθος σου για τη μουσική, είτε για να ενημερώσεις τους ανθρώπους για την επιχείρησή σου, είτε για να πουλήσεις προϊόντα, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να φτιάξεις σήμερα το δικό σου! Καθημερινά οι χρήστες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν προϊόντα, υπηρεσίες ή οτιδήποτε τους αφορά. Η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου & των social media έχουν καταστήσει αναγκαίο για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, την δημιουργία της δικής της ιστοσελίδας.

 

Χρειάζομαι ιστοσελίδα για την επιχείρησή μου;

Όλο και περισσότερες μικρές επιχειρήσεις αρχίζουν να καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι μια ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο. Σχεδόν τα δύο τρίτα (64%) των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην Έρευνα για τις Μικρές Επιχειρήσεις του 2018 από την Clutch λένε ότι διαθέτουν ιστοσελίδα για την επιχείρηση. Το 81% έχει ένα φιλικό προς κινητά ιστότοπο και το 94% θα έχει μέχρι το τέλος του έτους.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα. Το δυσάρεστο είναι ότι περισσότερο από το ένα τρίτο (36%) των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων δεν διαθέτει ακόμα έναν ιστότοπο. Εάν η μικρή επιχείρησή σας δεν διαθέτει ακόμα ιστοσελίδα, υπάρχουν μάλλον μερικά πράγματα που σας διαφεύγουν:

1. Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter) σας είναι λιγότερο αποτελεσματικό από αυτό που θα μπορούσε να είναι.

2. Θα έχετε μικρότερη παρουσία στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Δεν φαίνεστε νόμιμοι. Περίπου το 27% των μικρών επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν ιστότοπο δηλώνουν ότι δεν το έχουν ανάγκη γιατί δε σχετίζεται με τη βιομηχανία τους.

4. Βρίσκεστε εγκλωβισμένοι στα social media.

Γιατί δεν έχετε ένα Website;

Περισσότερο από το ένα τέταρτο (26%) των μικρών επιχειρήσεων χωρίς ιστότοπο παραπέμπουν το οικονομικό ως το βασικό εμπόδιο. Πράγματι, η δημιουργία ιστοσελίδας μπορεί να έχει ένα αρχικό κόστος, όμως θα πρέπει να το δείτε σαν μια μικρή επένδυση η οποία μπορεί να οδηγήσει στην επιχείρησή σας χιλιάδες πελάτες.

Πόσο τελικά κοστίζει μια ιστοσελίδα; Πόσο κοστίζει ένα eshop;

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις/ανάγκες του πελάτη και το budget που διαθέτει κανείς για να τις πραγματοποιήσει.

Καμία ιστοσελίδα δεν είναι ίδια με την άλλη και αυτό γιατί κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικούς στόχους και ανάγκες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, μια ιστοσελίδα να μην έχει μια τιμή αλλά να διαφοροποιείται σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Τρεις βασικοί άξονες που επηρεάζουν το κόστος μιας ιστοσελίδας:

Το είδος ιστοσελίδας (Εταιρική, προσωπικό portfolio, e-shop, ειδησεογραφικό portal, online περιοδικό κτλ)

Αν θα είναι νέα ιστοσελίδα ή ανασχεδίαση σε ήδη υπάρχουσα.

Η σχεδίαση & κατασκευή ιστοσελίδας από την αρχή.

Η απάντηση στην ερώτηση γιατί όχι σε μια φθηνή προσφορά, είναι απλή. Ότι δίνεις παίρνεις. Αν μπείτε στη διαδικασία να επιλέξετε μια οικονομική, αλλά παράλληλα ελλιπής πρόταση, σίγουρα στη πορεία θα απογοητευτείτε διότι θα χάσετε χρόνο και χρήμα και τελικά θα σας κοστίσει πιο ακριβά από ότι υπολογίζατε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων CODEWILD

Για την απόκτηση μιας σύγχρονης ιστοσελίδας ή ενός Ε-shop, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς της CODEWILD. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στο Web Development, η ομάδα της CODEWILD είναι σε θέση να αναλάβει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop της επιχείρησής σας. Επίσης, η εξειδικευμένη ομάδα του SEO (Search Engine Optimization) μπορεί να ανεβάσει την ιστοσελίδα / eshop σας, στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις σας κατακόρυφα. Παράλληλα, αναλαμβάνει όλο το Digital Marketing της επιχείρησής σας κάνοντας προώθηση στο Google, στο Facebook και στο Instagram. Η CODEWILD στην τιμολόγησή της, προσπαθεί να μην αναφέρει τιμές στην ιστοσελίδα της, γιατί πιστεύει ότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστή περίπτωση και κάθε ιστοσελίδα έχει τις δικές της δυσκολίες και ανάγκες. Επικοινωνήστε σήμερα με την CODEWILD ή επισκεφθείτε τα γραφεία της εταιρίας στην Ναπολέοντος Ζέρβα 5 στα Ιωάννινα η τηλεφωνήστε στο 26510 70042.